26 noiembrie 2016

,

A murit revoluţionarul şi ,,gorilianul” Lorin Fortuna

Revoluţionarul şi combatantul ezoteric Lorin Fortuna a încetat din viaţă, la vârsta de 68 de ani, după ce a fost internat la Spitalul Judeţean Timişoara şi operat luni de ulcer duodenal perforat, informează tion.ro.

Lorin Fortuna a fost preşedintele Frontului Democratic Român si unul din liderii revoluţionari din Timişoara. A fost presedintele Consiliului Judetean Timis pentru câteva luni, imediat după revoluţie şi a
 inventat robotul telefonic, care putea fi apelat la numărul 958 şi care dădea ora exactă.

Cu toate acestea, Lorin Fortuna s-a făcut remarcat, în ultimul timp, mai ales prin apariţiile sale televizate cel puţin inedite în care-şi promova teoriile bizare privind viaţa şi planul metafizic. Conform lui Lorin Fortuna, lumea este alcatuita din mai multe civilizatii virtuale: serpiliana modificata, viperiana, balauriana, dragoniana, pestiliana, delfiniana, acvilaina, grifoniana, goriliana. Fortuna a declarat ca apartine civilizatiei Goriliene.


Fortuna este cunoscut şi pentru feud-ul lui cu "Bafometos Androginul", combatantul susţinând că a fost atacat energetic de acest personaj de origine „neagră, agresională şi satanică” atunci când călătorea cu trenul de la Bucureşti la Timişoara.

Printre altele, Lorin Fortuna a mai făcut deliciul publicului internaut prin nenumărate apariţii memorabile. Câteva exemple ar fi emisiunea în care s-a blestemat pe sine sau atunci când ne-a învăţat cum să blestemăm ezoteric într-un mod corect şi eficient.