11 noiembrie 2016

Lecţii de viaţă cu Liviu Dragnea

Astăzi am pregătit ceva special. Un articol pentru orice tânăr care se află într-un impas al vieții. Voi încerca, cu multă trudă, să vă călauzesc calea, să vă luminez viața. Dar pentru asta, am nevoie de un ajutor, un om deosebit și un model de urmat: speaker-ul motivațional Liviu Dragnea. Așadar, vreau să vă prezint niște lecții de viață, demne de urmat din partea unui astfel de om:

E important să nu minți!” 

În altă ordine de idei, Hitler a declarat că-i adoră pe evrei.  Este un sfat excelent, provenit din partea unui condamnat penal. Dar ce mai contează dacă e condamnat penal? Oricum poporul este în letargie, nu o să se prindă. Nu ştiu de ce mă mai leg de aspecte atât de irelevante în economia voturilor. Din fericire pentru Dragnea, românii sunt atât de curajosi încât îndrăznesc să creadă în România condusă de penali.

Oameni buni, treziţi-vă, nu mai ţineţi banii necheltuiţi! Există suficientă anvelopă financiară. Aceste majorări salariale sunt necesare

Sigur, există și anvelope de iarnă. Si pe alea trebuie bani cheltuiți. De ce ați refuza un om ce dorește să vă mărească salariile, acum, în prag de alegeri ? Pomană electorală ? Nici vorbă. Să nu ai încredere în el ? Condamnat penal ? Justiția e de vină.
Contează ca PIB-ul nu poate susține majorările salariale ? Sigur că nu, contează ce au estimat ”experții” PSD-ului .

E ușor să vorbești cu 13-15 mii de euro salariu

Normal, este foarte ușor. Și să prostești un popor cu astfel de declarații este foarte ușor. Posibil ca această uşurinţă a lui Dragnea de a vorbi prostii se datorează tocmai buzunarelor lui. Totul e ușor. Mai ales dacă n-ai scrupule. Ceea ce ne duce la următorul punct:

,,Mi-a dispărut demult ideea de teamă

De ce să aveți temeri ? Aveți vreun motiv real ? Ah, da, sigur că aveți: Soros e de speriat. Tehnocrații sunt înspăimântători. Și cam toți cei care se împotrivesc PSD-ului. Ăia sunt chiar groaznici. Dar, dacă aveți înțelepciunea necesară, toate temerile vor dispărea. 
Nu susțin vreun partid politic, este ceva de neimaginat ce se întamplă în clasa politică actuală. Dar e amuzant să vezi astfel de declarații din partea unor oameni de acest gen. Toată lumea vorbește, dar nimeni nu ascultă.