4 decembrie 2016

,

Noi știm ce își doresc hipsterii de Crăciun!


În sfârșit, o companie s-a gândit și la nevoile hipster-ilor care nu au reușit să fie în pas cu tehnologia (evident, cu excepția produselor Apple, orice hipster le are). Aceștia s-au gândit să lanseze un mini televizor, asemănător cu cel pe care-l avea bunică-ta...sau încă îl are (hipsteră).

Iubim tehnologia, dar uneori este distractiv să fi hipster old-school, și mulțumită acestui gadget care imită un televizor retro, acest lucru este la îndemâna oricui, transformându-ți telefonul într-un mic televizor de pe vremuri.

Ecranul de opt inchi dublează mărimea videoclip-urilor de pe telefonul tău, față de cea originală, pe lângă asta, se bucură de un exterior care imită lemnul, intensificând astfel senzația de nostalgie sau, după caz, de hipstereală.

Deci, putem spune destul de clar că știm ce-și doresc hipsterii de Crăciun. Dacă cunoști un hipster și vrei să faci o faptă bună, sau pur și simplu, vrei să te dai mare în fața celorlalți hipsteri, recomandăm acest gadget pe care îl puteți achiziționa de aici.