29 aprilie 2017

Noua mașinărie apărută în curtea companiei lui Elon Musk a înnebunit internetul


Miliardarul Elon Musk, directorul SpaceX și Tesla, pregătește o nouă mașinărie în curtea din spate a uneia dintre companiile sale și, așa cum era de așteptat, aceasta arată impresionant, scrie Mashable.
Va veni un moment când toată lumea va fi "plictisită" de jocurile de cuvinte legate de noua companie a lui Elon Musk, The Boring Company. Dar totuși, acel moment nu a sosit încă. 
Mai multe imagini cu mașinăria au apărut joi pe site-urile de socializare, și deși Musk a rămas destul de secretos în această privință, este destul de evident că vom auzi curând despre eforturile companiei Boring, care în ciuda numelui pe care-l poartă, construiește mașinării deloc plictisitoare. 

În luna februarie, antreprenorul spunea că vrea să construiască un tunel care să lege Bulevardul Crenshaw de parcarea companiei SpaceX, astfel încât angajații săi să ajungă mai ușor la muncă. 
Elon Musk are planuri mari și a declarat că vrea să mai pună bazele unei alte companii, numite Neuralink, prin care speră să reușească să lege creierul uman de un computer.
Urmăreşte-ne pe Facebook!