25 aprilie 2017

,

Crezi că ești talentat? Hai la StudentFest!


Te consideri artist, crezi că ai potențial și vrei să te expui lumii? Ești un iubitor al artei și vrei să ai parte de o experiență nouă? Sau poate ești un critic înrâit și vrei să haterești (adică să fii hater) cât mai multe chestii? Am soluția perfectă pentru tine: StudentFest, ajuns la a 26-a ediție va avea loc în perioada 11 - 20 mai, la Timișoara. După cum îi spune și numele, este un festival studențesc de artă și cultură, un loc prielnic de susținere și promovare a artei atât la nivel local, național, cât și internațional.

Înainte să citești mai departe, te informez că termenul limită pentru înscrieri este 30 aprilie, așa că ești invitat să intri pe site-ul studentfest.ro și să te înscrii dacă consideri că ești artist și ai potențial. Nu contează dacă până acum te-au lăudat numai rudele, poate numai ele știu cât ești de talentat. Acum ai șansa să-ți expui viziunea despre lume, în așa fel încât să se scrie comentarii despre tine la bacalaureat.

Dar cum știu dacă sunt artist și am potențial?” este foarte bine că ai întrebat. Anul acesta vor fi 15 secțiuni, dintre care arhitectură, dans, de
sign vestimentar, filme și arte video, muzică, publicitate, teatru și altele. Așa ca dacă vreo pasiune de a ta face parte din categoriile prezentate (și nu numai), atunci ești invitat să te înscrii până pe 30 aprilie, pe siteul studentfest.ro . ”Dar de ce repeți ideea din paragraful anterior?” pentru a te convinge să te înscrii, dăă! ”Și dacă nu sunt artist?” Atunci pot doar să te invit la acest eveniment în calitate de iubitor al artei. ”Dar nu-mi place arta” atunci îmi pare rău, poți să te oprești din citit pentru că nu te afli pe un tabloid.

Așa că lasă inhibițile și vino să ne uimești cu talentul tău!

Urmăreşte-ne pe Facebook!