31 mai 2017

,

Petre Daea are dreptate, oaia ar trebui să fie brandul țării

via Facebook (Emilia Fazekas)

Mare, mare subiect despre nimic. Un idiot, Petre Daea, Ministrul Agriculturii pus din motive de marionetă, a afirmat că oaia ar trebui să fie brand de țară . De fapt, nu știu de ce am mai menționat pentru că toți părerologii și glumeții de pe internet au scris și au glumit despre asta. Exact ca o turmă.

Se vede clar că Petre Daea este idiot. În cazul în care nu știi sau ai dubii, urmărește următorul video. Îți ia doar 5 minute.


E amuzant dacă îl vezi prima oară. Te-ai lămurit? Ok. Acuma putem să râdem în cazul în care ți se pare amuzant și după trecem peste. Ieri (adică marți), ministrul Turismului a spus că nu inteționează să schimbe brandul de țară pentru că costă foarte mult. Subiect încheiat.

Dar nuuu, toată păreristica româneasca a avut ceva de spus. Toți au făcut comparații, au adus in discuție Miorița cu concluzii dinalea de clasa a 10a cum că ar fi o mizerie și orice chestiune de care ți-ai dat seama dacă ești om normal.

În fond, Petre Daea are dreptate. Ar trebui schimbat brandul țării într-o oaie. Într-o turmă mai exact. Că lângă frunză nu găsești o oaie, dar lângă o oaie găsești o frunză. Argumentul e la fel de de valid ca toate părerile exprimate în ultimele 24 de ore.

Iar acum e momentul să mulțumiți, v-am mai dat ceva de luat în serios, deși clar nu e. Imaginați-vă că chestia asta este scrisă de Petre Daea. Hai, să înceapă părerile.


Urmăreşte-ne pe Facebook!